"Asa cum ne-am propus la inceputul anului trecut, am reusit sa ne dublam volumul afacerilor. In 2007, am investit in schimbarea completa a infrastructurii de servere si comunicatii a companiei. Pentru anul 2008, ne propunem o crestere de 140% a cifrei de afaceri si avem deja contracte semnate pentru o valoare mai mare decat incasarile de anul trecut", a declarat directorul general al companiei, Mihai Popescu.

Evolutia afacerilor a fost sustinuta anul trecut de toate liniile de afaceri ale companiei, respectiv cele de gestiune de documente si continut, care au avut o crestere de 80%, precum si de divizia de solutii bazate pe Oracle Applications, a carei activitate a inceput la sfarsitul anului 2006.

"Ne asteptam ca in acest an companiile si organizatiile guvernamentale sa se concentreze pe cresterea productivitatii si reducerea costurilor, obiective pentru care SDC ofera o gama de solutii", a adaugat Popescu.

Strategia SDC pentru 2008 consta in consolidarea relatiilor de afaceri cu beneficiarii, prin furnizarea de noi imbunatatiri ale aplicatiilor software.