SoftNet Development&Consulting vrea pentru 2008 afaceri de 12 mil. dolari

Furnizorul si dezvoltatorul de solutii software SoftNet Development & Consulting (SDC) mizeaza pentru 2008 o cifra de afaceri de 12 milioane de dolari, cu 140% peste nivelul anului trecut, cand si-a dublat afacerile pana la 5 milioane dolari.

"Asa cum ne-am propus la inceputul anului trecut, am reusit sa ne dublam volumul afacerilor. In 2007, am investit in schimbarea completa a infrastructurii de servere si comunicatii a companiei. Pentru anul 2008, ne propunem o crestere de 140% a cifrei de afaceri si avem deja contracte semnate pentru o valoare mai mare decat incasarile de anul trecut", a declarat directorul general al companiei, Mihai Popescu.

Evolutia afacerilor a fost sustinuta anul trecut de toate liniile de afaceri ale companiei, respectiv cele de gestiune de documente si continut, care au avut o crestere de 80%, precum si de divizia de solutii bazate pe Oracle Applications, a carei activitate a inceput la sfarsitul anului 2006.

"Ne asteptam ca in acest an companiile si organizatiile guvernamentale sa se concentreze pe cresterea productivitatii si reducerea costurilor, obiective pentru care SDC ofera o gama de solutii", a adaugat Popescu.

Strategia SDC pentru 2008 consta in consolidarea relatiilor de afaceri cu beneficiarii, prin furnizarea de noi imbunatatiri ale aplicatiilor software.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Călătoriile în lumea post-COVID-19: Investiție de 300.000 de euro pentru Questo
Setari Cookie-uri