EBS Romania: Afaceri de 3,49 mil. euro in 2007

Grupul EBS, pozitionat pe piata romaneasca si internationala de profil ca si ofertant de solutii software si servicii adiacente domeniilor IT/ economice, a obtinut in 2007 o cifra de afaceri de 3,49 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de anul precedent.

"Din cifra de afaceri realizata pe 2007, 36% provine din vanzarile de pe piata interna, iar 64% din vanzarile de pe piata externa. In totalul cifrei de afaceri, 30% reprezinta partea de servicii, iar 70% partea de dezvoltare de software. Rata profitului este de 21% din cifra de afaceri", au declarat reprezentantii companiei.

EBS Romania este activa pe piata internationala ca furnizor de servicii de IT outsourcing (Nearshore) si dezvoltarea de aplicatii software la cerere. Divizia de Nearshore are in portofoliu de clienti nume mari de pe piata precum: BMW, Daimler, Lexware, Hansalog, Haufe Medien, GIP, Benteler. Pe piata locala, EBS furnizeaza sistemul software integrat Clarvision ERP destinat firmelor de productie din sectorul industrial.

''Dorim ca in 2008 sa crestem eficienta si rentabilitatea intregii activitati. Ne propunem sa obtinem o crestere a numarului de clienti Clarvision cu 35% fata de 2007, concomitent cu o crestere generala a cifrei de afaceri de 20%", a declarat directorul general al companiei, Daniel Metz.

EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul in Cluj-Napoca. Compania are peste 180 de angajati si este Microsoft Gold Certified Partner si IBM Partener.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri