Puteti afla informatii legate de competitia pe piata de telecomunicatii din Romania, accesul la conexiuni broadband fixe si mobile, portabilitatea numerelor, care va fi implementata la sfarsitul lunii octombrie a anului in curs.

Madalin Lazarescu s-a alaturat echipei IDC in noiembrie 2002. In cadrul companiei acopera sectorul de telecomunicatii pe piata romaneasca de IT&C, implicandu-se in cercetarea primara si contribuind la studiile elaborate.

Inainte de a se alatura echipei IDC, Madalin Lazarescu a ocupat postul de consultant al Asociatiei Bancilor din Romania, fiind membru in cadrul mai multor comisii aflate sub umbrela asociatiei. Lazarescu a fost implicat in mai multe proiecte, ca implementarea Biroului de Credite in Romania sau proiectul Smart Card.

Citeste si:

Madalin Lazarescu este absolvent de studii economice si are un master in managementul bancar.

Va invitam sa trimiteti pana joi, 7 februarie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Madalin Lazarescu, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste doua saptamani, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare: