Puteti afla informatii legate de competitia pe piata de telecomunicatii din Romania, accesul la conexiuni broadband fixe si mobile, portabilitatea numerelor, care va fi implementata la sfarsitul lunii octombrie a anului in curs.

Madalin Lazarescu s-a alaturat echipei IDC in noiembrie 2002. In cadrul companiei acopera sectorul de telecomunicatii pe piata romaneasca de IT&C, implicandu-se in cercetarea primara si contribuind la studiile elaborate.

Inainte de a se alatura echipei IDC, Madalin Lazarescu a ocupat postul de consultant al Asociatiei Bancilor din Romania, fiind membru in cadrul mai multor comisii aflate sub umbrela asociatiei. Lazarescu a fost implicat in mai multe proiecte, ca implementarea Biroului de Credite in Romania sau proiectul Smart Card.

Madalin Lazarescu este absolvent de studii economice si are un master in managementul bancar.

Va invitam sa trimiteti pana joi, 7 februarie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Madalin Lazarescu, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste doua saptamani, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare: