Share Box este astazi un serviciu convergent de content sharing care ofera utilizatorilor, fie ca sunt clienti Orange sau nu, posibilitatea de a incarca imagini si videoclipuri pe care ulterior le pot vedea, comenta si vota atat pe internet la adresa www.sharebox.ro cat si in Orange World pe wap, de pe telefonul mobil.

Acest serviciu, de tip web 2.0, este caracterizat de interactivitate si dedicat astfel tinerilor si celor interesati de site-uri de user generated content, retele de socializare online si de blogging.

Clientii Orange au acum posibilitatea sa trimita in Share Box imagini sau videclipuri atat de pe telefonul mobil cat si direct pe website. Transmiterea continutului de pe telefonul mobil se realizeaza simplu si rapid, prin MMS, la numarul 667 (tarif standard). In plus, ei vor putea vota sau comenta toate materialele publicate in acest serviciu atat de pe telefonul mobil cat si de pe internet. Fiecare utilizator va beneficia de un spatiu propriu in cadrul serviciului, pe care il va putea administra asa cum doreste. De asemenea, va avea posibilitatea de a include videoclipurile din Share Box pe propriul site.

Continutul din Share Box va fi moderat pentru a evita publicarea unor videoclipuri sau fotografii care ar putea aduce prejudicii unor persoane fizice sau juridice ori care ar putea incalca drepturi de autor.

“Am lansat Share Box si in varianta pentru web pentru a le oferi tuturor posibilitatea de a-si promova in mediul online propriul continut multimedia si de a interactiona cu persoane care au aceleasi preocupari si interese”, a declarat Raluca Gherghe, Product Manager la Orange Romania.