Grupul german Man and Machine Software a anuntat preluarea firmei A&C International, distribuitorul autorizat al producatorului de software de proiectare Autodesk in Romania, si a infiintat o filiala in Capitala care va prelua contractele si autorizatiile necesare.

Nou infiintata companie "Man and Machine Romania SRL" se va ocupa exclusiv de distributia produselor software Autodesk. "Am demarat lucrul chiar de la inceputul lunii februarie, cu o echipa experimentata, deja formata. Pe viitor planificam sa extindem nivelul serviciilor catre partenerii nostri, suplimentand personalul existent", a declarat Luminita Popescu, managing director Man and Machine Romania.

Schimbarea face parte din planul de dezvoltare a afacerii Autodesk in Romania, avand ca obiective principale valorificarea oportunitatilor de afaceri din Romania, dezvoltarea si sustinerea retelei de parteneri si consolidarea pozitiei de lider in toate industriile carora li se adreseaza.

Man and Machine Software SE (M+M) este unul dintre cei mai importanti distribuitori de software de proiectare si productie asistata de calculator din Europa si are filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.

Compania a fost infiintata in anul 1984 si are sediul central in Wessling, Germania. Cifra de afaceri a Man and Machine a depasit in 2006, 170,3 milioane euro, compania fiind cotata in "Prime-Segment" la Bursa de Valori din Frankfurt.

Autodesk, Inc., este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare 2D si 3D destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
An atipic: În 2020 vânzările de smartphone-uri ar putea avea o scădere RECORD
Setari Cookie-uri