"Comparativ cu anul 2006, compania K Tech Electronics si-a mentinut ritmul de crestere sustinut, precum si un echilibru financiar solid. O dovedeste evolutia indicatorilor financiari, atat din punct de vedere al cifrei de afaceri ce a inregistrat o crestere de 25% comparativ cu 2006, cat si al evolutiei ascendente a profitului operational", a declarat director de marketing al companiei K Tech Electronics, Catalin Butolo.

Din punct de vedere al structurii cifrei de afaceri, in anul 2007, Divizia Retail, prin lantul de magazine Ultra PRO Computers, a contribuit cu 47%, Divizia Distributie a detinut o pondere de 45%, in timp ce Diviziile Online si Corporate au realizat 8% din cifra de afaceri.

In anul 2006, compania K Tech Electronics a obtinut o cifra de afaceri de 84,2 milioane dolari si un profit de aproximativ 1,5 milioane dolari.

Compania K Tech Electronics desfasoara pe piata romaneasca de IT activitati atat in segmentul de retail prin lantul de magazine Ultra PRO Computers, cat si in cel de distributie. Din octombrie 2007 activeaza si pe piata online prin magazinul upshop.ro.