UPC Romania se adreseaza companiilor mijlocii si mari printr-o oferta de abonament la Internet cu latime de banda garantata de 20 Mbps, telefonie, gazduire web si e-mail. Oficialii spun ca pachetele de oferte pot aduce clientului reduceri de pana la 30%.
"Pretul accesului la Internet scade vizibil de la un an la altul. UPC reuseste prin aceasta impachetare de servicii sa atinga un nou prag de 150 de Euro/Mbps, fata de 250 de Euro/Mbps in ianuarie 2007, sau 350 de Euro/Mbps in martie 2006. Pretul a scazut ca urmare a investitiilor realizate in stabilitatea si scalabilitatea retelei de comunicatii, atat pe teritoriul Romaniei, cat si la nivel European, in cele 10 tari cu prezenta UPC Business.", potrivit oficialilor companiei.

Pentru companiile bucurestene, UPC lanseaza abonamentele de acces Metropolitan, prin fibra optica cu viteze de acces de pana la 100 Mbps. Companiile care devin clienti UPC pana in luna aprilie vor beneficia de viteza contractata pentru acces Metropolitan si in cazul accesului Internet, pentru pachetele achizitionate din oferta integrata.

"Zona Metropolitana a Internetului, mai corect spus, a resurselor Internet generate in Romania a cunoscut in ultima perioada o dezvoltare semnificativa. Continutul a devenit extrem de atractiv pentru comunitatea de business. Prin aceasta impachetare, oferim clientilor o viteza de 10 ori mai mare pentru accesul in zona Metropolitana pentru a sustine volumul marit al comertului electronic pe care companiile romanesti il realizeaza in spatiul virtual romanesc", au spus oficialii UPC.

In functie de nevoile clientilor, UPC poate construi si alte pachete de servicii.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1.300.000 de clienti din aproximativ 200 orase. De la intrarea pe piata romaneasca, UPC a facut investitii mai mari de 600 de dolari.UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri