Vodafone Romania lanseaza sase noi oferte de Internet mobil in banda larga care vor permite accesul la Internet cu trafic nelimitat si viteze de pana la 3,6 Mbps atat persoanelor fizice cat si clientilor de business, preturile fiind cuprinse intre 9 si 27 euro/luna, fara TVA.
"Cu abonamente care incep de la 9 euro/luna, pentru contractele incheiate pe doi ani, utilizatorii au la dispozitie pachete cu trafic de date nelimitat, cardul sau modemul Vodafone fiind oferite gratuit. Credem ca aceasta oferta va incuraja adoptarea serviciilor de Internet de catre toate categoriile de utilizatori din Romania", a spus directorul executiv al Vodafone Romania, Liliana Solomon.

Potrivit acesteaia, oferta Vodafone Romania de date mobile va intra pe piata incepand cu 16 februarie si va cuprinde sase abonamente: doua noi pachete Unlimited Mobile Internet, cu trafic nelimitat, si 4 pachete Mobile Internet & Office, cu trafic inclus.

Abonamentul lunar Unlimited Mobile Internet de 9 euro va oferi utilizatorilor viteze de pana la 1 Mbps pentru un trafic lunar de 1 GB. Traficul de date care depaseste 1 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps. Pentru nevoi mai mari de comunicare, clientii au la dispozitie abonamentul Unlimited Mobile Internet de 15 euro, care ofera viteza de pana la 3,6 Mbps, pentru un trafic lunar de 2 GB, iar in cazul depasirii celor 2 GB, traficul suplimentar nu va fi taxat, dar viteza va fi de 128 kbps.

Pachetele Mobile Internet & Office 1 GB, Mobile Internet & Office 2 GB, Mobile Internet & Office 4 GB, Mobile Internet & Office 8 GB, cu trafic inclus de 1GB, 2GB, 4GB si respectiv 8 GB, vor oferi clientilor acces la Internet, la viteze de pana la 3,6 Mbps, la preturi de 12 euro, 15 euro, 18 euro si respectiv 27 euro pe luna. Traficul de date suplimentar se va taxa cu 0,02 euro/MB, pentru primele doua pachete, si cu 0,01 euro/MB pentru pachetele cu 4 GB si 8 GB inclusi, viteza ramanand de 3,6 Mbps.

Clientii Vodafone au la dispozitie patru dispozitive de conectare mobila si anume cardul de date Vodafone Mobile Connect Card (pentru utilizatorii de laptop), Express Data Card (pentru utilizatorii de laptop cu slot PCI Express), modemul USB Vodafone Smart Modem si Pebble USB Modem (ultimele doua sunt disponibile atat pentru utilizatorii de laptop, cat si pentru cei de PC), la preturi care variaza in functie de pachetul ales si de perioada contractuala.

Accesul la Internet este disponibil in toata reteaua Vodafone Romania, in zonele cu acoperire 3G broadband (42,3% din populatia tarii), precum si la nivel national prin tehnologia GPRS. Serviciile de date mobile sunt disponibile in strainatate la viteze 3G broadband in 26 de tari/teritorii, prin 33 de operatori, iar la viteze 3G in 32 de tari, prin 53 de operatori. In cazul tehnologiei GPRS, noile abonamente sunt disponibile in 64 de tari/teritorii, prin 125 de operatori.

Incepand cu iunie 2008, diviziile Vodafone Group Plc., inclusiv Romania, vor reduce tarifele pentru serviciile de date mobile in roaming cu pana la 45%. Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 milioane de clienti, la 31 decembrie 2007, fiind cel de-al doilea operator de telecomunicatii mobile pe piata romaneasca. Pe piata de telecomunicatii mobile din Romania mai activeaza Orange, Cosmote, Telemobil (Zapp) si RCS&RDS. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe cinci continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga 39 de retele partenere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri