Romtelecom testeaza noi servicii pentru clientii persoane fizice interesati de acces mai facil si mai rapid la Internet, servicii care urmeaza sa fie lansate in lunile urmatoare. O clasa de servicii presupune acces nelimitat la Internet prin dial-up, pe linia telefonica clasica, cu posibilitatea de a opta pentru acces nelimitat seara sau in weekend-uri, in schimb fiind achitata o taxa lunara fixa. Cele doua variante ale produsului sunt: acces nelimitat numai in weekend-uri sau seara (intre orele 20.00 si 8.00) si la sfarsitul saptamanii, taxa fiind de 9 sau 15 euro, in functie de varianta aleasa.

Activarea serviciului se va face imediat, prin apelarea numarului gratuit 930. Cei care vor o viteza mai mare, vor avea la dispozitie un alt serviciu de acces nelimitat la Internet, dar pe baza unei linii telefonice digitale (ISDN) seara si in timpul weekend-ului, prin plata unei taxe fixe lunare ce va varia intre 15 si 25 de euro. Conexiunea obtinuta este fara limita de trafic sau timp, cu o viteza de pana la 2,5 ori mai mare decat dial-up-ul traditional. Utilizatorul poate vorbi la telefon si naviga pe Internet in acelasi timp, iar serviciul este activat la 2-3 ore de la lansarea cererii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri