"LLP Bucharest a inregistrat o cifra de afaceri conforma cu previziunile realizate la sfarsitul semestrului I al anului 2007. Anul 2007 a fost un an important pentru LLP Bucharest, fiind anul primei achizitii din ecosistemul de parteneri Microsoft Dynamics", a declarat managing director LLP Bucharest, Robert Komartin.

LLP Bucharest a abordat cu solutii specializate anul trecut si alte domenii cum ar fi industria alimentara sau firmele de avocatura.

Compania a realizat o cifra de afaceri de 2,2 milioane euro in 2007, in crestere cu 55% fata de anul precedent, iar pentru 2008, LLP vizeaza o cifra de afaceri de 2,9 milioane euro.

La inceputul lunii octombrie 2007, LLP a semnat contractul pentru achizitia diviziei Microsoft Dynamics din cadrul companiei estWest Informatique Roumanie (EWIR). estWest a fost primul integrator si furnizor pentru solutia Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision) din Romania, LLP avand in prezent peste 60 de clienti de Microsoft Dynamics NAV (aproximativ o treime din numarul total de implementari de Navision din Romania).

Citeste si:

LLP Bucharest este primul partener Microsoft care a localizat versiunile 3.0 si 4.0 pentru solutia Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), adaptand in acest mod produsul la cerintele companiilor din Romania. Versiunile localizate includ o interfata in limba romana.

Pe parcursul anului 2007, compania a realizat mai multe implementari ale gamei de produse Infor SunSystems, printre proiectele importante regasindu-se si cele de la Gedeon Richter sau NNDKP. Printre clientii companiei se numara ZAPP-Telemobil, UPC Romania, Accor Services, Grand Hotel Marriott, Philip Morris, PRO TV, Realitatea Media, HBO, AIG Romania, Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Europharm Holding – GSK, KPMG Romania si altii.

Grupul LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. Grupul se concentreaza pe nevoile operationale, financiare, analitice, de relatie cu clientii si de raportare ale organizatiilor locale si regionale.

Grupul LLP a realizat la finalul anului trecut prima extindere in afara regiunii Europei Centrale si de Est. Incepand cu luna decembrie 2007, grupul LLP a deschis doua noi filiale, LLP Belgia si LLP Luxemburg. Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul consultantei si serviciilor IT, grupul LLP are filiale in alte sase tari din Europa Centrala si de Est si anume in Republica Ceha, Ungaria, Romania, Slovacia, Croatia si Bulgaria.