Rene Obermann, directorul executiv al companiei Deutsche Telekom, a auntat ca operatorul planuieste si alte disponibilizari, relateaza AFP.
“Trebuie sa fim sinceri. Costurile noastre pentru angajati nu sunt inca la nivelul competitorilor nostri”, a spus Obermann, citat de Financial Times Deutschland.”Nu ne aflam inca la nivelul de eficacitate al fostelor monopoluri”, a precizat Obermann, aratand ca reducerea numarului de angajati devine inevitabila.

Deutsche Telekom, care a suferit pierderi masive pe segmentul liniilor fixe de telefonie, a anuntat anterior ca va concedia 32.000 de angajati pana la finele anului 2008, potrivit unui plan de restructurare anuntat in 2005 de fostul sef al companiei, Kai-Uwe Ricke. Obermann nu a divulgat numarul posturilor restructurate, dar a precizat ca restructurarea nu va fi de amploarea celei anuntate de predecesorul sau.

Seful Deutsche Telkom a tinut sa precizeze ca operatorul este pregatit pentru un razboi al preturilor cu ceilalti operatori din Germania, pentru a impiedica pierderea clientilor.

“Competitorii se inseala daca sunt de parere ca pot scapa de noi doar micsorand preturile”, a subliniat oficialul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri