Pentru a sustine planurile de business stabilite la nivelul anului 2008, compania isi propune continuarea cresterii echipei sale, prioritar in zona de programare, dar si pe partea de management de proiect si vanzari.

„Pentru 2008, ne-am propus extinderea afacerilor noastre la nivel international, fara a parasi insa piata locala, ce prezinta un potential impresionant si numeroase oportunitati de fructificat. Pentru sustinerea strategiei de dezvoltare la nivel de companie, ne propunem sa continuam implementarea unei politici de personal care atrage si fidelizeaza cei mai buni specialisti de pe piata, dar si tineri absolventi, dornici sa isi inceapa cariera intr-una dintre cele mai importante companii de integrare software din regiune”, declara Daniela Bichir, Vice-Presedinte Resurse Umane&Calitate, Siveco Romania.

Siveco Romania estimeaza pentru anul acesta o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%, fata de 2007, cand a realizat 70 milioane dolari, iar in urmatorii trei ani vizeaza dublarea valorii de piata.

Citeste si:

"Pentru 2008, estimam o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%, urmand tendintele ultimilor ani. In 2007 am realizat o cifra de afaceri de 70 milioane dolari, cu peste 65% mai mare fata de 2006.O parte importanta a profitului obtinut va fi reinvestita in activitati de cercetare si dezvoltare. Siveco Romania isi propune atingerea obiectivelor sale de business pentru urmatorii trei ani, si anume dublarea valorii de piata a companiei", a declarat presedintele si directorul executiv Siveco Romania, Irina Socol.

Pentru 2008, compania isi propune consolidarea pozitiei de exportator de know-how si de partener in derularea de proiecte informatice la nivel international si implicit cresterea valorii internationale a brand-ului.