Videanu va raporta directorului financiar al Cosmote Romania, Antonis Kerastaris si va superviza o echipa formata din 27 de persoane. Inainte de a se alatura companiei Cosmote Romania, Dan Videanu a ocupat functia de manager contabilitate financiara in cadrul Ursus Breweries si a detinut diverse pozitii in cadrul companiei PriceWaterhouseCoopers Romania, inclusiv pe aceea de asociat senior.

Videanu detine o diploma de EMBA in cadrul Universitatii Economice si de Administrarea Afacerilor din Viena. De asemenea, Videanu este absolvent al Facultatii de Relatii Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).

Operatorul de telefonie mobila, Cosmote Romania are amplasat sediul central in cladirea de birouri de clasa A - America House (Bucuresti), unde ocupa o suprafata de 3.500 metri patrati. Cosmote are, de asemenea, birouri de suport tehnic in Timisoara, Iasi, Cluj, Bacau si Brasov. In prezent, echipa Cosmote este formata din peste 1.000 de angajati.