Compania de IT Avitech, furnizor de solutii integrate ce au la baza echipamente profesionale a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 14 milioane de euro si mizeaza pentru 2008 pe o crestere cu aproximativ 40%, pana la 20 milioane euro.

Avitech este unul dintre cei mai importanti integratori din Romania si a inregistrat anul trecut o crestere cu 46% a afacerilor comparativ cu anul 2006. Compania a devenit totodata partener platinium pentru furnizori foarte importanti ca Tandberg , Crestron si Extron.

Avitech cuprinde mai multe divizii, fiecare cu domenii specializate de activitate: Avitech Systems, Avitech Audio-Video, Avitech Smart House. Avitech Systems este divizia specializata in furnizarea de solutii pentru instalatii electrice, securitate, automatizari si BMS. Avitech Audio-Video este integrator de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Avitech Smart House dezvolta conceptul integrat de casa inteligenta, oferind solutii pentru securitate, instalatii electrice, automatizare, climatizare, cablare structurata, audio-video.

Avitech are sediul central in Bucuresti si centre de suport tehnic si service in Iasi si Cluj-Napoca. Compania are 160 de angajati, cel mai mare showroom de profil din tara, iar in 2006 a intrat pe piata de instalatii electrice de curenti slabi (BMS, securitate, PA si voce, date). Printre proiectele companiei se numara cel cu Minisiterul Justitiei in valoare de 400.000 euro.