Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) va organiza licitatie pentru acordarea licentei de utilizare a frecventelor radio, in vederea furnizarii de retele si servicii de comunicatii electronice mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz.
ANRCTI va organiza licitatia pentru acordarea acestei licente in conformitate cu prevederile legale pentru acordarea unei licente nationale de utilizare a frecventelor radio in vederea furnizarii de retele de date si servicii de comunicatii electronice mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz, se arata intr-un comunicat de presa al Autoritatii, citat de NewsIn.

Procedura pentru etapele premergatoare licitatiei va fi finalizata iar castigatorul va fi anuntat pana in data de 31 iulie 2008.

Proiectul de decizie prevede ca la licitatie nu pot participa operatorii care detin cel putin o licenta nationala de utilizare a frecventelor radio in vederea furnizarii de retele si servicii de comunicatii electronice mobile in benzile de frecvente 880 - 915 MHz / 925 – 960 MHz (GSM 900), 1710 – 1785 MHz / 1805 – 1880 MHz (GSM 1800), 453 – 457,5 / 463 – 467,5 MHz (CDMA 450) sau 1920 – 1980 / 2110 – 2170 MHz (IMT 2000/UMTS – FDD) si, respectiv, 1900 – 1920 MHz (IMT 2000/UMTS – TDD).

ANRCTI va publica pe pagina sa de internet, in vederea consultarii publice, proiectul caietului de sarcini si data limita pana la care se pot primi observatii la acesta. Forma finala a caietului de sarcini va fi elaborata dupa centralizarea si analizarea observatiilor primite.

De asemenea, ANRCTI va publica cel putin intr-un cotidian de circulatie nationala, precum si pe pagina sa de internet, un anunt de participare la licitatie, prin care va invita persoanele interesate sa procure caietul de sarcini.

Conform prevederilor proiectului de decizie propus de ANRCTI, etapele premergatoare licitatiei sunt: elaborarea proiectului caietului de sarcini, publicarea proiectului caietului de sarcini in vederea consultarii publice, transmiterea observatiilor la continutul caietului de sarcini, elaborarea formei finale a caietului de sarcini si publicarea anuntului de participare la licitatie. Calendarul detaliat al etapelor licitatiei va fi stabilit prin caietul de sarcini.

Pentru organizarea si desfasurarea procedurii de licitatie, ANRCTI va desemna o comisie formata din 7 membri care nu pot fi actionari, asociati, administratori, cenzori sau angajati, cu carnet de munca sau in alt mod, ai vreuneia dintre persoanele juridice care participa la licitatie sau ai vreunei persoane juridice care are control asupra vreunui ofertant.

Ofertantii vor avea obligatia de a constitui o garantie de participare in cuantum de 50.000 de euro prin scrisoare de garantie bancara emisa de o banca romana sau de o banca straina cu care o banca romana are relatii de corespondent.

Proiectul de decizie privind procedura de acordare a unei licente de utilizare a frecventelor radio in vederea furnizarii de retele si servicii de comunicatii electronice mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz poate fi consultat pe pagina de internet a ANRCTI, persoanele interesate fiind invitate sa formuleze si sa transmita observatii si propuneri pana la data de 10.03.2008, pe adresa sediului central al ANRCTI sau direct la registratura ANRCTI, precum si la oficiile teritoriale din localitatea resedinta de judet cea mai apropiata. De asemenea, observatiile pot fi transmise si prin fax sau prin e-mail.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri