Noua versiune a site-ului, aflata in teste, va fi disponibila in urmatoarele saptamani si va include aplicatii dezvoltate de parti terte prin platforma LinkedIn Open Social.

„Suntem in procesul de lansare a unui website remodelat, care va arata diferit”, a comentat CEO-ul LinkedIn, Dan Nye, citat de publicatia electronica silicon.com. „Am integrat noutati care sa iti permita sa citesti articole cu prietenii sau sa afli care a fost cel mai citit articol din compania ta”, a completat seful LinkedIn.

Oficialul companiei a declarat ca planuieste sa lanseze versiuni ale site-ului in alte limbi in afara de engleza, pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor din afara Statelor Unite, care reprezinta circa 50% din numarul total.

Citeste si:

„In 2008 vom face site-ul disponibil intr-un numar de limbi straine. Tinta noastra initiala este Europa”, a mai spus Nye.

Oficialul a declarat ca site-ul va deveni disponibil pentru platformele mobile cu conexiune WAP pentru a raspunde realitatilor cu care se confrunta utilizatorii aflati in miscare. Serviciul mobil va fi disponibil, pentru inceput, in limbile chineza, engleza, franceza, germana japoneza si spaniola.