"Parallels Virtuozzo Containers este o solutie usor de administrat, permitand implementarea rapida a aplicatiilor informatice pe baza unor tipare de instalare si configurare, ceea ce o face alegerea ideala pentru orice producator de software. Axigen este un exemplu de dezvoltator software cu viziune pe termen lung care stie cum sa exploateze modelul SaaS", a declarat directorul executiv al Parallels, Serguei Beloussov.

In urma incheierii acestui parteneriat, furnizorii de servicii vor putea preconfigura anumite oferte standard, pentru clientii lor din mediul de afaceri, in functie de cerintele acestora. Parallels ofera aplicatii software pentru optimizarea puterii de calcul prin crearea de spatii virtuale atat catre consumatorii individuali, cat si catre companii sau furnizorii de servicii (SP).

Gecad Technologies, infiintata in 2001, membra a grupului Gecad, este o companie cu activitate in cercetare tehnologica, project management si dezvoltare de tehnologii software. Implicata initial in dezvoltarea de software antivirus, compania a inceput din 2003 dezvoltarea primei solutii de mesagerie electronica din Romania, sub marca Axigen.