"Obiectivul nostru este sa oferim (si in Romania, n.red.) serviciile pe care la furnizam in Austria si in alte tari Central-Est Europene. Urmarim o strategie consecventa de extindere, iar Romania este prima tara din Europa de Est in care dorim sa ne dezvoltam", a declarat directorul Raiffeisen Informatik, Wilfried Pruschac (foto).

IIRUC Service este cel mai mare furnizor de servicii Client Management din Romania. Firma dispune de peste 60 de puncte de lucru in toata tara. Este singura firma din Romania care ofera contracte de tipul Service Level Agreement (contracte pentru stabilirea parametrilor serviciilor). IIRUC Service furnizeaza servicii Client Management pe piata romaneasca pentru Posta Romana, Flamingo Computers, Corsa, Stuff Colection, Raeiffeisen Bank Romania, Ministerul Comertului, Caile Ferate IT Romania.

Raiffeisen Informatik are o cota de piata de 11,1% in Austria si o cifra de afaceri in domeniul serviciilor de 412,06 milioane de dolari. Compania este cunoscuta in Austria ca furnizor de servicii IT pentru IT Operations, Out Sourcing, Client Management, Software Solutions si Output Services.