Furnizorul de servicii IT din Austria, Raiffeisen Informatik, preia firma de IT, IIRUC Service, in proportie de 100%, aceasta fiind prima operatiune a companiei pe piata romaneasca.
"Obiectivul nostru este sa oferim (si in Romania, n.red.) serviciile pe care la furnizam in Austria si in alte tari Central-Est Europene. Urmarim o strategie consecventa de extindere, iar Romania este prima tara din Europa de Est in care dorim sa ne dezvoltam", a declarat directorul Raiffeisen Informatik, Wilfried Pruschac (foto).

IIRUC Service este cel mai mare furnizor de servicii Client Management din Romania. Firma dispune de peste 60 de puncte de lucru in toata tara. Este singura firma din Romania care ofera contracte de tipul Service Level Agreement (contracte pentru stabilirea parametrilor serviciilor). IIRUC Service furnizeaza servicii Client Management pe piata romaneasca pentru Posta Romana, Flamingo Computers, Corsa, Stuff Colection, Raeiffeisen Bank Romania, Ministerul Comertului, Caile Ferate IT Romania.

Raiffeisen Informatik are o cota de piata de 11,1% in Austria si o cifra de afaceri in domeniul serviciilor de 412,06 milioane de dolari. Compania este cunoscuta in Austria ca furnizor de servicii IT pentru IT Operations, Out Sourcing, Client Management, Software Solutions si Output Services.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri