ELO Digital Office, companie europeana dezvoltatoare de sisteme de management al documentelor, a intrat pe piata romeasca printr-o investitie de „cateva sute de mii de euro” si tinteste vanzari de peste un milion de euro in primul an de la lansare, au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii companiei.
Dezvoltatorul mondial de sisteme de document management si enterprise content management isi propune ca, pe termen lung, sa atinga o cota de piata de 50% pe segmentul de piata pe care activeaza, au mai spus acestia. Compania isi propune sa ajunga un numar de 12 angajati, care sa ofere sprijin si consultanta clientilor si, in mod special, partenerilor u care lucreaza.

Lansarea companiei in Romania a fost insotita de semnarea unor parteneriate strategice cu Konica Minolta Business Solutions Romania si cunoscuti integratori IT locali.

„Semnarea acordurilor de colaborare si dezvoltarea permanenta a retelei de parteneri vin sa completeze activitatile noastre de marketing, vanzari si asistenta tehnica. Astfel, solutiile ELO Digital vor reprezenta punctul de referinta in industria de document management si arhivare electronica si in Romania”, a declarat Claudiu Borsan, Country Sales Manager ELO Digital Office Romania.

Deschiderea reprezentantei Elo din tara noastra face parte din strategia de extindere a companiei in Europa si Asia. Alte birouri au fost deschise in Austria, Elvetia, Cehia, Polonia, Australia si Indonezia.

ELO Digital Office este unul dintre dezvoltatorii mondiali de sisteme de document management si enterprise content management. Are un portofoliu impresionant de utilizatori, peste 600 000, care beneficiaza de solutiile sale.

ELO a luat fiinta ca parte a grupului Louis Leitz, unul din liderii europeni in materie de arhivare si produse de birou.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri