Dezvoltatorul mondial de sisteme de document management si enterprise content management isi propune ca, pe termen lung, sa atinga o cota de piata de 50% pe segmentul de piata pe care activeaza, au mai spus acestia. Compania isi propune sa ajunga un numar de 12 angajati, care sa ofere sprijin si consultanta clientilor si, in mod special, partenerilor u care lucreaza.

Lansarea companiei in Romania a fost insotita de semnarea unor parteneriate strategice cu Konica Minolta Business Solutions Romania si cunoscuti integratori IT locali.

„Semnarea acordurilor de colaborare si dezvoltarea permanenta a retelei de parteneri vin sa completeze activitatile noastre de marketing, vanzari si asistenta tehnica. Astfel, solutiile ELO Digital vor reprezenta punctul de referinta in industria de document management si arhivare electronica si in Romania”, a declarat Claudiu Borsan, Country Sales Manager ELO Digital Office Romania.

Citeste si:

Deschiderea reprezentantei Elo din tara noastra face parte din strategia de extindere a companiei in Europa si Asia. Alte birouri au fost deschise in Austria, Elvetia, Cehia, Polonia, Australia si Indonezia.

ELO Digital Office este unul dintre dezvoltatorii mondiali de sisteme de document management si enterprise content management. Are un portofoliu impresionant de utilizatori, peste 600 000, care beneficiaza de solutiile sale.

ELO a luat fiinta ca parte a grupului Louis Leitz, unul din liderii europeni in materie de arhivare si produse de birou.