"Incepand din 27 februarie, Dragomir este responsabil cu dezvoltarea unei strategii clare si armonizate care sa permita companiei Telemobil oferirea de servicii de telecomunicatii mobile avansate utilizatorilor din intreaga tara", potrivit unui comunicat al companiei.

“Am petrecut ultimii 10 ani din cariera mea, construind si dezvoltand retele mobile, incepand cu NMT 450 Mhz, continuand cu reteaua CDMA 450 si mai recent platforma EV DO, iar acum astept cu nerabdare dezvoltarea retelei de 2100 Mhz. In calitate de Chief Technology Officer al Zapp, voi continua munca inceputa de echipa cu mai mult timp in urma, intentionand sa pun la dispozitia utilizatorilor o retea extinsa din punct de vedere al acoperirii, imbunatatita din punct de vedere al calitatii si care sa depaseasca asteptarile clientilor, oferindu-le acestora beneficii clare si masurabile."a comentat Vicentiu Dragomir.

In calitate de director tehnic, Dragomir va conduce o echipa de peste 100 de persoane si va raporta direct catre directorul general al operatorului, Chris Bataillard. Dragomir este angajat Telemobil din 1998.

Dragomir, 47 ani, a detinut timp de mai multi ani pozitia de director operatiuni retea (general manager Network Operations) al Telemobil, in aceasta pozitie fiind insarcinat cu asigurarea functionalitatii retelei operatorului in parametrii proiectati si cu implementarea planurilor de dezvoltare a retelei.