Vicentiu Dragomir a preluat functia de director tehnic al Telemobil, operatorul serviciului de telefonie mobila Zapp, dupa ce in urma cu o luna preluase de la predecesorul Victor Stan o parte din sarcinile si responsabilitatile postului.
"Incepand din 27 februarie, Dragomir este responsabil cu dezvoltarea unei strategii clare si armonizate care sa permita companiei Telemobil oferirea de servicii de telecomunicatii mobile avansate utilizatorilor din intreaga tara", potrivit unui comunicat al companiei.

“Am petrecut ultimii 10 ani din cariera mea, construind si dezvoltand retele mobile, incepand cu NMT 450 Mhz, continuand cu reteaua CDMA 450 si mai recent platforma EV DO, iar acum astept cu nerabdare dezvoltarea retelei de 2100 Mhz. In calitate de Chief Technology Officer al Zapp, voi continua munca inceputa de echipa cu mai mult timp in urma, intentionand sa pun la dispozitia utilizatorilor o retea extinsa din punct de vedere al acoperirii, imbunatatita din punct de vedere al calitatii si care sa depaseasca asteptarile clientilor, oferindu-le acestora beneficii clare si masurabile."a comentat Vicentiu Dragomir.

In calitate de director tehnic, Dragomir va conduce o echipa de peste 100 de persoane si va raporta direct catre directorul general al operatorului, Chris Bataillard. Dragomir este angajat Telemobil din 1998.

Dragomir, 47 ani, a detinut timp de mai multi ani pozitia de director operatiuni retea (general manager Network Operations) al Telemobil, in aceasta pozitie fiind insarcinat cu asigurarea functionalitatii retelei operatorului in parametrii proiectati si cu implementarea planurilor de dezvoltare a retelei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri