Ascenta, proiect european de training cu un buget de 100.000 euro

Divizia de consultanta si servicii IT a Grupului Softwin, Ascenta, va derula in parteneriat cu firma germana Wbs Training un program european de training si specializare cu un buget de aproximativ 100.000 euro.

Programul de pregatire, denumit "Dezvoltarea competentelor de consultanta in software din piata romaneasca – Training SAP la Softwin" este desfasurat de Ascenta in parteneriat cu firma germana de instruire Wbs Ttraining, furnizor acreditat SAP, cu o experienta de peste 20 de ani in traininguri si implementari de solutii ERP (Enterprise Resource Planning).

"Prin acest program dorim sa oferim un model de buna practica in dezvoltarea abilitatilor consultantilor de solutii IT&C, respectiv SAP, din adaptarea lor la cerintele mereu in schimbare ale mediului de afaceri", a precizat directorul comercial Ascenta, Horatiu Berdila.

Proiectul va dura zece luni, iar in cadrul lui vor participa la cursurile de specializare 25 de consultanti Ascenta. Proiectul este finantat prin linia de fonduri nerambursabile a Programului National Phare 2005, Coeziune Economica si Sociala, componenta Dezvoltarea Resurselor Umane.

Ascenta este brandul sub care activeaza, din noiembrie 2006, divizia de consultanta IT si solutii software specifice din cadrul grupului Softwin. Compania ofera consultanta IT pe procese de business si solutii integrate companiilor si institutiilor din domeniile: administratie publica, asigurari, financiar-bancar, logistica-distributie, manufacturing, retail si utilitati.

SAP activeaza in domeniul furnizarii de solutii software pentru afaceri si are peste 43.400 de clienti in mai mult de 120 de tari. Aplicatiile SAP acopera o gama larga de solutii, de la cele proiectate pentru companii mici si mijlocii pana la suite de solutii pentru organizatii globale. Compania are subsidiare in peste 50 de tari si este listata la burse precum Bursa din Frankfurt sau NYSE.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri