Producatorul de solutii si aplicatii de securitate a datelor BitDefender va investi peste 150.000 de euro pentru a se promova in cadrul targului IT&C CeBIT, organizat intre 4 si 9 martie la Hanovra, Germania.

In cadrul evenimentului, peste 30 de reprezentanti ai echipelor BitDefender din Germania, Romania si SUA vor prezenta o noua linie de solutii de securitate romanesti dedicata companiilor mici si mijlocii.
Cele 5 produse ale suitei ofera functionalitati complete pentru protectia proactiva a statiilor de lucru si a serverelor si pot fi integrate intr-un sistem de management centralizat al securitatii retelelor.

„Cu noua generatie a solutiilor de securitate dedicata companiilor mici si mijlocii, acestea pot evalua tipul activitatilor pe care le desfasoara utilizatorii din retele lor, precum si canalele utilizate pentru desfasurarea acelor activitati. De asemenea, managerii IT pot identifica proactiv zonele din care pot veni viitoarele amenintari, asigurand astfel securitatea completa a retelei”, a declarat Bogdan Dumitru, BitDefender CTO.

Primul produs din suita este BitDefender Client Security, solutie care, pe langa protectia statiilor de lucru, asigura reducerea costurilor legate de managementul securitatii retelei, datorita instalarii si controlului centralizat. Produsul va fi disponibil in varianta comerciala in Romania la sfarsitul acestei luni. Celelalte produse din linia dedicata zonei corporate: BitDefender Security for Exchange, BitDefender Security for File Servers, BitDefender Security for Mail Servers (for Unix platforms) si BitDefender Security for Samba vor fi lansate in luna aprilie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Zitec își oferă serviciile pentru digitalizarea primăriilor
Setari Cookie-uri