ncepnd cu luna iunie, Dr.Web are pagin de web si n limba romn. Celebrul software rusesc si lrgeste reteaua mondial de parteneri si n Romnia prin firma XSystem Turnkey IT Solutions (www.xsystem.ro), unic distribuitor al antivirusului pe piata romneasc.
De acum inainte, tehnologia avansat marca Dr.Web devine disponibil si utilizatorilor din Romnia.
"Doctor Web ltd. are plcerea de a lansa software-ul antivirus Dr.Web pe piata romneasc. Dorinta noastr este de a veni n ntmpinarea necesittilor pietei romnesti de antivirus si securitate IT cu o solutie sigur si eficient, folosit la nivel mondial.

Calitatea produsului este certificat de multiplele premii VB100% obtinute din partea publicatiei British Virus Bulletin. Utilizatorii romni sunt unii dintre cei mai exigenti. si, deoarece ne propunem sa fim lideri de piata, am gndit acest proiect pornind de la o idee pe ct de simpla, pe att de generoasa: siguranta nu cunoaste compromisuri, iar romnii merita un software antivirus care s le ofere protectie mpotriva celor mai periculoase atacuri." afirm Igor Daniloff, Director Doctor Web Ltd.

Software-ul rusesc este primul care a realizat scanare n memoria calculatorului si a implementat solutia Spider Guard care ofer on acces scanning pentru calculatoare. Dr. WEB ofer solutii att pentu home users, ct si pentru business users. Pachetele destinate utilizatorilor de business ofer protectie pentru servere de e-mail, gateway-uri de Internet (scaneaz protocolul HTTP si FTP) si pentru servere de fisiere.

Firma Dr. WEB tinteste sistemul de operare Linux, ca si platform pentru produsele destinate firmelor, oferind stabilitate si fiabilitate mrit, dar nu exlude nici utilizatorii care folosesc sistemul de operare Windows, oferind un instrument profesional n btlia zilnic mpotriva virusilor.

Avantajul softwareului Dr. WEB const n asa numitul small footprint, adic mrimea mic a memoriei folosite si a bazei de date a virusilor care se pot updata zilnic prin conexiune lent la Internet. Un alt avantaj const n modul de scanare heuristic, specific softwarelor Dr. WEB.

Dr. WEB ofer un program special pentru ISP-uri (Internet Service Provider), adic un discount de 50% pentru software-ul destinat serverelor de e-mail. n acelasi timp, si companiile de OEM (Original Equipment Manufacturer) pot beneficia de oferte speciale.

XSystem Turnkey IT Solutions caut acum parteneri distribuitori ai antvirusului pe piata romneasc si ofer discounturi speciale n acest sens.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri