Microsoft Corp a anuntat miercuri ca este de acord sa achizitioneze compania de tehnologie de virtualizare Kidaro pentru o suma care nu a fost facuta publica.
Microsoft a anuntat ca tehnologia Kidaro va fi incorporata in produsul sau de virtualizare a desktopului, care permite companiilor sa livreze prin intermediul unei retele de internet, un desktop "virtual", diferit de programul care ruleaza pe calculatorul respectiv.

Virtualizarea desktop-ului permite calculatoarelor sa ruleze mai multe sisteme de operare pe acelasi calculator in acelasi timp si permite, de asemenea, utilizatorilor sa ruleze aplicatii care nu ar fi compatibile cu sistemul de operare de pe calculatorul respectiv.

Tehnologia companiei Kidaro permite managerilor departamentelor IT sa administreze si sa desfasoare desktopuri virtuale.

Virtualizarea este unul dintre segmentele industriei software care inregistreaza cel mai rapid ritm de crestere, pentru ca extinde modelul traditional de afacere, care "leaga" un calculator de un anumit produs software, cum ar fi sistemul de operare.

Aceasta tehnologie a castigat popularitate in managementul calculatoarelor server puternice si incepe sa castige teren si in administrarea desktopurilor calculatoarelor personale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri