Vodafone Romania reduce cu pana la 47% tarifele pentru convorbirile din reteaua fixa Vodafone catre toate retelele internationale fixe si mobile, pentru clientii de business. Noile tarife pentru apelurile internationale sunt disponibile companiilor care utilizeaza serviciile Vodafone de telefonie fixa, in cadrul solutiilor integrate de comunicatii si clientilor Vodafone Office Zone.
Clientii din segmentul de business pot efectua acum apeluri catre toate retelele fixe europene la tariful de 0,08 Euro / minut, cu 47% mai scazut fata de tariful anterior de 0,15 Euro / minut.

Apelurile catre destinatii fixe si mobile din SUA, Canada, Alaska, Israel sau Hawaii sunt taxate acum cu 0,095 Euro/minut, fata de tariful anterior de 0,15 Euro /minut, ceea ce corespunde unei reduceri de 37% .

Apelurile internationale catre retelele mobile europene costa acum 0,18 Euro / minut, reduse cu 18% comparativ cu tariful anterior de 0,22 Euro / minut.

Companiile care utilizeaza serviciile Vodafone de telefonie fixa beneficiaza de tarife mai scazute si pentru apelurile internationale catre retele fixe sau mobile din America de Sud (in tari precum Argentina, Brazilia, Columbia, etc.), Asia (China, Japonia, India, Coreea de Sud, Indonezia, etc.), Africa (Africa de Sud, Algeria, Maroc, Egipt, etc.) si Australia. Noul tarif este de 0,28 Euro / minut, aducand o scadere a costurilor cu 7% comparativ cu tariful disponibil pana acum, de 0,30 Euro / minut.

De asemenea, cu optiunea Vodafone Europa, clientii persoane fizice pot apela retelele Vodafone, retelele partenere Vodafone si retelele fixe din Europa la tariful national standard de 0,17 Euro / minut (pentru clientii serviciilor pe baza de abonament) sau 0,24 Euro / minut (pentru clientii prepaid).

Cu optiunea International Extensiv, clientii Vodafone beneficiaza de tariful unic de 0,25 Euro / minut pentru apelurile internationale, indiferent de reteaua sau tara de destinatie, la care se adauga o taxa de conectare de 0,35 Euro / apel, pentru destinatii din Europa - fixe si mobile, SUA, Canada, Israel si Hawaii, si de 0,65 Euro / apel, pentru restul lumii. Astfel, International Extensiv ofera cel mai avantajos tarif pentru apelarea zonelor indepartate, din Asia, Australia, Noua Zeelanda.

Tarifele sunt disponibile incepand cu prima factura emisa dupa data de 16 martie 2008.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., a inregistrat 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe 5 continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga 40 de retele partenere.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri