Cea mai importanta pondere in cifra de afaceri din 2007 a avut-o divizia Provision Security Distribution cu patru milioane de euro, bazata pe concretizarea unor proiecte incepute in 2006. Produsele care au avut cel mai mare succes au fost Check Point, Juniper, McAfee, Aladdin, BlueCoat dar si ArcSight sau Websense.

Potrivit reprezentantilor companiei, care au luat in considerare estimarile IDC pentru piata solutiilor de securitate (aproximativ noua milioane de euro in 2007, cu o crestere fata de 2006 cu 13%), Provision Security Distribution detine o cota de piata de aproximativ 44%.

"Consider ca ne-am atins tinta pe care ne-am propus-o la inceputul anului 2007, consolidandu-ne pozitia de lider in domeniul securitatii informatiei. Pentru 2008, Provision Security isi propune mentinerea ratei de crestere si consolidarea pozitiei sale prin cresterea cotei de piata, vizand o cifra de afaceri de 8 milioane de euro" a declarat presedintele Provision IT Group, Alexandru Andriescu.

Citeste si:

Alte obiective ale companiei sunt legate de extinderea portofoliului de tehnologii si de dezvoltarea canalului de distributie atat in Romania, cat si in Bulgaria, Serbia si Republica Moldova, unde Provision are deja proiecte si parteneri.

Provision Security este directia de business dedicata distributiei cu valoare adaugata de tehnologii de securitate din cadrul Provision IT Group. Provision Security reuneste diviziile Provision Security Distribution (distribuitor in Romania pentru Check Point, McAfee, Juniper, Nokia, Arcsight, Aladdin, Websense, BlueCoat, Imperva, PGP, Qualys etc.) si Provision Professional Services (centru de excelenta in domeniul securitatii informatiei care ofera servicii de consultanta si audit, servicii de security assessment si penetration testing, precum si servicii de infrastructura si servicii de training autorizat.