Orange Romania a semnat, ieri, un parteneriat cu MCS Communications, compania care detine reteaua de magazine Say, operatorul de telefonie mobila urmarind mentinerea capacitatii de distributie si atingerea unui segment cat mai larg de utilizatori.

"Reteaua Say, prin locatiile situate cu precadere in galeriile comerciale si mall-urile din Romania, va asigura prezenta serviciilor si produselor Orange la cele mai inalte standarde", potrivit unui comunicat Orange Romania.

MCS Communications este parte a grupului israelian Milomor Trade & Communication, care detine HAT Group Romania, importatorul telefoanelor mobile Samsung, si DTH Television, furnizorul serviciului de televiziune prin satelit Boom TV.

Creata in 2006, compania a preluat, in septembrie 2007, un numar de 46 de magazine din lantul Turbo Photo&GSM. In prezent, reteaua Say numara 63 de magazine.

Orange Romania distribuie produsele si serviciile prin intermediul a 77 de magazine proprii si 1.000 de magazine partenere.

"Vedem acest parteneriat ca pe unul strategic, care ne deschide noi perspective de piata atat din punctul de vedere al segmentelor aditionale de clienti, cat si al noilor abordari de business", a declarat directorul general al MCS Communications, Mihai Motora.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri