Piata se asteapta ca Apple Inc sa lanseze o versiune de iPhone cu conexiune fara fir de mare viteza in cel de-al doilea trimestru si sa produca 8 milioane de dispozitive in cel de-al treilea trimestru, potrivit Bank of America.

Actiunile Apple s-au apreciat cu 3,95 dolari/actiune, adica 2,8%, pana la 144,20 dolari/actiune, ca urmare a previziunilor despre telefonul de a treia generatie publicate intr-un raport al analistului Bank of America, Scott Craig.

"Ultimele verificari pe care le-am facut indica o crestere semnificativa a productiei iPhone-ului 3G, care a inceput in iunie, dupa un nivel redus de productie in luna mai", arata o nota catre clienti a analistului Scott Craig.

AT&T a anuntat anul trecut ca se asteapta sa poata vinde o varianta 3G a iPhone-ului in 2008, insa a refuzat vineri sa faca vreun comentariu asupra datelor specifice de lansare.

Reprezentantul Apple, Jennifer Bowcock, a refuzat sa comenteze.

Apple estimeaza ca va vinde 10 milioane de iPhone-uri pana la finalul acestui an. Compania a anuntat ca a vandut in ianuarie peste 4 milioane de bucati, de la lansarea produsului in iunie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Bitdefender va asigura SECURITATEA CIBERNETICĂ pentru toate unitățile medicale
Setari Cookie-uri