JVC si-a propus o cota de piata de 25% in Romania pentru anul 2008 pe sectorul camerelor video, a declarat directorul de vanzari pentru Europa de Est al companiei, Hidetake Nakano.

"Tinta noastra este de 25% pentru sectorul camerelor video, 20-25% pentru piata audio, iar pentru segmentul LCD, tintim o cota de 5% din piata romaneasca", a spus directorul de vanzari pentru Europa de Est al JVC.

Oficialul a declarat ca JVC intentioneaza sa deschida un birou in Romania, avand in vedere ca tara noastra noastra este una dintre cele mai importante din regiune, dar nu poate spune cu exactitate cand se va intampla acest lucru. Expertul in marketing pentru Europa Centrala si de Est al JVC International, Mag. Wolfganghad a declarat ca, pentru moment, JVC are venituri prea mici pe piata din Romania pentru ca toate costurile necesare infiintarii si functionarii unui birou sa poata fi acoperite.

JVC isi distribuie produsele pe piata din Romania prin lanturile de retail Altex, Domo,Flamingo, Flanco si Rombiz. Pentru anul in curs compania intentioneaza sa directioneze distributia tuturor produselor prin ADV Auto Powers & Technology, distribuitor unic in 2007 pentru produsele destinate segmentul produselor audio pentru masini.

Potrivit oficialilor JVC, compania va stabili o pozitie fixa in ceea ce priveste domeniul micro pe piata romaneasca, acesta fiind segmentul principal al companiei. De asemenea, JVC va crea si imbunatati segmentul de Home Audio (HA) disponibil pe piata autohtona.

JVC va organiza la sfarsitul verii urmatoarea conferinta in Romania, unde se va prezenta un produs nou, despre care oficialii companiei nu au vrut sa dea detalii, precum si numeroase imbunatatiri aduse produselor deja existente pe piata romaneasca.

In luna ianuarie, JVC International a fuzionat cu JVC Austria, facand primul pas spre Europa din punct de vedere al infrastructurii si al aspectului comercial.

JVC concureaza pe piata cu producatori ca Panasonic, LG, Sony sau Samsung


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Setari Cookie-uri