Toti clientii Vodafone Romania, persoane fizice sau juridice, utilizatori ai Cartelei Vodafone sau ai serviciilor pe baza de abonament, pot utiliza gratuit MyVodafone, intrand pe www.vodafone.ro, la sectiunea MyVodafone.

Cu MyVodafone, clientii Vodafone Romania isi pot plati factura prin Internet, pot vedea factura detaliata, pot obtine detalii despre numerele apelate in mod frecvent, distributia apelurilor in functie de ora sau de durata, distributia costurilor in functie de tipul apelurilor – national, international, roaming, sau al serviciilor utilizate – voce, date, SMS/MMS, istoricul platilor sau punctele de loialitate acumulate si pot efectua numeroase operatiuni precum: schimbarea planului tarifar si a extraoptiunilor, activarea serviciului de roaming si MMS.

MyVodafone permite si reincarcarea online a Cartelei Vodafone, atat a SIM-ul personal, cat si a altor numere, cu sume intre 4 Euro si 100 de Euro.

Citeste si:

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe cinci continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga alte 40 de retele partenere.

Principalii competitori ai Vodafone pe piata de telecomunicatii mobile din Romania sunt: Orange, Cosmote si Zapp.