Dupa lansarea, in noiembrie 2007, a doua modele de laptop Dell, Orange isi continua strategia de dezvoltare a serviciilor de date mobile cu noile laptop-uri Apple MacBook Air si Asus X51RL, au declarat reprezentantii companiei.




Apple MacBook Air costa 1.689 euro, laptopurile Dell costa 919 euro* si respectiv 682 euro*, iar Asus X51RL este disponibil la tariful de numai 417 euro*.

„In 2008 continuam strategia de dezvoltare a serviciilor de date mobile, iar lansarea a doua noi modele de laptop, impreuna cu abonamentele la internet broadband, este facuta din dorinta de a propune solutii complete si performante in functie de bugetul fiecarei categorii de utilizatori”, a declarat Bogdan Rauta, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.

Compania va avea in oferta cel mai subtire laptop din lume, Apple MacBook Air, cu cel mai mic modem USB din lume, Icon 225, si abonamente de acces mobil la Internet.

Apple MacBook Air este un laptop ultraportabil, foarte subtire, cu dimensiuni intre 0,4 si 1,94 cm si doar 1,36kg, care impresioneaza prin designul deosebit. Acest model de laptop este construit pentru accesul wireless si poate fi conectat prin HSDPA, WiFi sau bluetooth.

Laptopul Asus X51RL se va distribui cu modem sau card de date si abonament la Internet. Poate fi folosit atat in locatii fixe, ca inlocuitor al calculatorului de birou, cat si in conditii de mobilitate folosind conexiunea mobila HSDPA de la Orange.

Oferta de acces la internet cu laptopuri este valabila din 21 aprilie pentru clientii care incheie un abonament la internet nelimitat la unul dintre magazinele Orange.

Daca se aboneaza pe o perioada de 2 ani, acestia primesc modemul USB Icon 225 la pretul de 1 euro. Clientii persoane fizice pot achizitiona laptopurile si in rate cu avans 0, din Orange shop, prin creditul oferit de Cetelem, cu o perioada de finantare cuprinsa intre 12 si 60 de luni.

Clientilor Orange utilizatori de internet mobil compania le pune la dispozitie o retea de banda larga extinsa. In prezent, serviciile 3G+ (HSDPA 3,6 Mbps) si HSUPA 1,46 Mbps sunt disponibile in 302 de localitati, serviciile 3G+ cu viteza de pana la 7,2 Mbps sunt disponibile in mai multe zone de business din Bucuresti, iar reteaua EDGE are acoperire nationala.

Orange este lider de piata in Romania cu peste 10 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume.

La sfarsitul anului 2007, Orange Romania a avut venituri de 1,234 miliarde de euro, in crestere cu 24% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Pentru a fi aproape de clientii sai, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 77 de magazine in toata tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri