Gecad Net, companie membra a Grupului Gecad, a incheiat un parteneriat cu SonicWall, firma specializata in proiectarea, dezvoltarea si productia de solutii complexe de securitate IT pentru retele, email, acces de la distanta si protectie continua, dorind sa-si creasca astfel veniturile cu 20%.
„Estimez ca acest parteneriat, alaturi de celelalte pe care Gecad Net le-a incheiat in ultimii ani cu producatori de talie internationala vor creste cu cel putin 20% veniturile companiei din securitatea IT”, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.

Solutiile SonicWall sunt utilizate la nivel mondial atat de companii mici cat si de firme medii, corporatii cu larga raspandire geografica din diverse domenii de activitate dar si de catre institutii guvernamentale, educationale si de sanatate.

Cotata pe Nasdaq, compania americana SonicWall a raportat in anul fiscal 2007 venituri de 199,2 milioane dolari si un profit de 28,6 milioane dolari.


Gecad Net a terminat anul 2007 cu venituri de 5,5 milioane de euro, dintre care aproape 20% au fost asigurate de divizia de securitate IT. Compania este distribuitor unic in Romania pentru Trend Micro, partener Kaspersky si IBM/ISS. Gecad Net este si dezvoltatorul solutiei de securitate IT Sentinet care asigura monitorizarea infrastructurii IT a companiilor-client, inventarierea hardware si software, alertarea departamentului IT in situatiile in care un anumit incident poate pune in pericol securitatea firmei. Sentinet emite si rapoarte pentru management, in functie de diferiti parametri.

Compania este Gold Certified Partner al Microsoft Romania si dispune de competentele Information Worker si Security Solutions.

Gecad Net are in prezent peste 1000 de clienti in domenii precum telecomunicatiile, sectorul financiar-bancar, cel al constructiilor, energiei, petrolului si gazelor si altele. Printre acestia se numara Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting, Despec Romania, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Santierul Naval Constanta, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising si Vodafone Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri