14.000 de servere din 65 de tari vor livra la fiecare 3 ore actualizari BitDefender
SOFTWIN este prima companie romnească care a semnat un contract cu compania americană Akamai pentru găzduirea serverelor de actualizare a gamei de produse BitDefender şi a bazei de semnături de viruşi.

Scopul parteneriatului este de a mbunătăţi procesele de actualizare de care beneficiază gratuit cei 41 de milioane de utilizatori ai BitDefender, pe parcursul ntregii perioade de licenţiere a produselor.

Akamai este leaderul mondial n furnizarea de soluţii pentru optimizarea conţinutului şi a proceselor online, gestionnd n prezent peste 15% din traficul pe Internet.

Serviciile de găzduire sunt furnizate folosind o infrastructură complexă, formată din peste 14.000 de servere, localizate n 65 de ţări din ntreaga lume. Acest lucru nseamnă că, indiferent de localizarea geografică, utilizatorii BitDefender şi pot actualiza produsele cu succes şi cu o rata de transfer foarte ridicată. Prin parteneriatul cu Akamai, SOFTWIN se alatură unor companii de renume, cum sunt IBM, Reuters, Apple, Yahoo sau Lycos, care folosesc aceleaşi servicii.

Decizia noastră a fost motivată de creşterea continuă a numărului de utilizatori BitDefender, precum şi de localizarea lor n toate regiunile globului. Infrastructura Akamai ne dă posibilitatea să mbunătăţim pe termen lung disponibilitatea, stabilitatea şi calitatea produselor şi serviciilor, oferind un răspuns rapid celor cele peste 500 de cereri de actualizare nregistrate n fiecare secundăa declarat Razvan Diţă, BitDefender Chief Information Officer.

Conform laboratoarelor de testare din Vest, BitDefender este antivirusul cu cea mai bună viteză de reacţie din lume, la apariţia unei noi ameninţări informatice.

Specialiştii departamentului de analiză viruşi din SOFTWIN au identificat pnă n prezent peste 176.000 de semnături de viruşi. Lund n calcul ultimele 3 luni, n jur de 450 de noi semnături de viruşi au fost adăugate zilnic n baza de date, n timp ce actualizarea automată pentru utilizatori are loc la fiecare 3 ore.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri