14.000 de servere din 65 de tari vor livra la fiecare 3 ore actualizari BitDefender
SOFTWIN este prima companie romÔnească care a semnat un contract cu compania americană Akamai pentru găzduirea serverelor de actualizare a gamei de produse BitDefender şi a bazei de semnături de viruşi.

Scopul parteneriatului este de a ţmbunătăţi procesele de actualizare de care beneficiază gratuit cei 41 de milioane de utilizatori ai BitDefender, pe parcursul ţntregii perioade de licenţiere a produselor.

Akamai este leaderul mondial ţn furnizarea de soluţii pentru optimizarea conţinutului şi a proceselor online, gestionÔnd ţn prezent peste 15% din traficul pe Internet.

Serviciile de găzduire sunt furnizate folosind o infrastructură complexă, formată din peste 14.000 de servere, localizate ţn 65 de ţări din ţntreaga lume. Acest lucru ţnseamnă că, indiferent de localizarea geografică, utilizatorii BitDefender ţşi pot actualiza produsele cu succes şi cu o rata de transfer foarte ridicată. Prin parteneriatul cu Akamai, SOFTWIN se alatură unor companii de renume, cum sunt IBM, Reuters, Apple, Yahoo sau Lycos, care folosesc aceleaşi servicii.

ôDecizia noastră a fost motivată de creşterea continuă a numărului de utilizatori BitDefender, precum şi de localizarea lor ţn toate regiunile globului. Infrastructura Akamai ne dă posibilitatea să ţmbunătăţim pe termen lung disponibilitatea, stabilitatea şi calitatea produselor şi serviciilor, oferind un răspuns rapid celor cele peste 500 de cereri de actualizare ţnregistrate ţn fiecare secundăöa declarat Razvan Diţă, BitDefender Chief Information Officer.

Conform laboratoarelor de testare din Vest, BitDefender este antivirusul cu cea mai bună viteză de reacţie din lume, la apariţia unei noi ameninţări informatice.

Specialiştii departamentului de analiză viruşi din SOFTWIN au identificat pÔnă ţn prezent peste 176.000 de semnături de viruşi. LuÔnd ţn calcul ultimele 3 luni, ţn jur de 450 de noi semnături de viruşi au fost adăugate zilnic ţn baza de date, ţn timp ce actualizarea automată pentru utilizatori are loc la fiecare 3 ore.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri