Compania Hewlett - Packard a fost recunoscuta ca lider in industrie privind modul in care isi trateaza clientii online, ocupand primul loc intr-un studiu realizat de Customer Respect Group, o firma internationala de consultanta si cercetare.

Rezultatele studiului arata cresterea ratei de satisfactie in randurile clientilor HP, evidentiind angajamentul companiei de a oferi cea mai buna experienta online din domeniu.

Customer Respect Group a trecut in revista peste 2000 de website-uri din toate domeniiile, pentru a studia modul in care corporatiile isi trateaza clientii online, in acest sens, evaluand prezenta web a companiei HP in ultimele 12 luni, din sase puncte de vedere, pentru a masura satisfactia generala a clientilor, simplitate - usurinta in navigare -, capacitate de raspuns - raspunsuri rapide si utile la intrebari - , confidentialitate - respect pentru confidentialitatea clientului, atitudine - atentia acordata clientului pe site - , transparenta - politici deschise si oneste si principii - aprecierea si respectarea informatiilor despre clienti.

Per total, HP a inregistrat 8,7 puncte din 10, situandu-se astfel pe primul loc, compania fiind remarcata in special in zona de confidentialitate, in plus, studiul a aratat ca timpul de raspuns la e-mail-uri, de o ora, a fost pur si simplu impresionant, mai ales in contextul provocarilor semnificative cu care se confrunta o mare parte din industria high-tech.

Acest premiu vine ca o incununare a altor cateva studii si distinctii, care demonstreaza modul in care HP detine suprematia in industrie, prin furnizarea celor mai bune experiente pentru clienti.

HP este o companie furnizoare de solutii tehnologice destinate consumatorilor, intreprinderilor si institutiilor din intreaga lume, oferta companiei cuprinzand infrastructura IT, echipament de calcul si acces de uz personal, servicii globale si solutii de imprimare si prelucrare a imaginii.

In ultimele patru trimestre financiare, incheiate la 30 aprilie 2005, veniturile obtinute de HP au totalizat 83 de miliarde de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri