Operatorul de telefonie mobila Vodafone lanseaza o noua oferta promotionala, care aduce utilizatorilor Vodafone Campus si ai Ofertei Vodafone pentru Tineri tarife speciale pentru mesaje.

In perioada 1-4 mai 2008, clientii serviciilor pe baza de abonament, urtilizatori ai Vodafone Campus si ai Ofertei pentru Tineri, beneficiaza de tariful special de 1 eurocent pentru SMS-urile si MMS-urile trimise in retea. De asemenea, utilizatorii Cartelei Vodafone , beneficiari ai Vodafone Campus si ai Ofertei pentru Tineri, se pot bucura de tariful de 1 eurocent pentru SMS-urile trimise in aceasta perioada.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone Romania a anuntat, la sfarsitul anului trecut, un avans al veniturilor in trimestrul trei al anului financiar 2007/2008 cu 18,7%. Astfel, veniturile totale pentru 2007 s-ar apropia de pragul de 1,2 miliarde de euro.

Concurentii Vodafone pe piata telefoniei mobile din Romania sunt in principal companiile Orange si Cosmote. Cosmote inregistra in decembrie 2007 peste trei milioane de utilizatori, dintre care aproape doua milioane s-au alaturat intr-un singur an. Orange Romania a raportat o crestere de 22% a bazei de clienti, pana la 9,8 milioane in decembrie 2007, iar in martie 2008 a anuntat deja 10 milioane de clienti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
O persoană din zece va renunța să își mai cumpere smartphone anul acesta
Setari Cookie-uri