Cosmote Romania a anuntat numirea lui Costas Apostolou in functia de director financiar, incepand cu luna mai, acesta urmand sa preia atributiile lui Antonis Kerastaris, al carui mandat in cadrul Cosmote Romania s-a incheiat.

In varsta de 39 de ani, Apostolou este licentiat in Informatica Aplicata al Facultatii de Economie din cadrul Universitatii din Atena si are, de asemenea, un MBA (Master of Business Administration) de la Cardiff Business School din cadrul University of Wales, Marea Britanie.

In calitate de CFO (Chief Financial Officer), Apostolou va coordona o echipa de peste 100 de profesionisti, care alcatuiesc Departamentul Financiar al Cosmote Romania.

El si-a inceput colaborarea cu grupul Cosmote in anul 2005, ca director de trezorerie, fiind responsabil pentru activitatile de trezorerie ale grupului, in toate cele cinci tari unde acesta este prezent.

Apostolou are o experienta de 15 ani in sectorul financiar, detinand diverse functii in cadrul unor companii din Grecia, precum Lafarge Group, Coca-Cola si Philip Morris.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
RCS & RDS intra in hora 4G, la un an intarziere de concurenta
Setari Cookie-uri