DBSol Consulting incheie un parteneriat cu Domenia Credit IFN

DBSol Consulting, firma de consultanta financiar-bancara, si Domenia Credit IFN, membra a GE Money Romania, au incheiat un parteneriat, ca urmare a solicitarilor clientilor, au anuntat reprezentantii companiilor.

"Am hotarat sa incheiem acest parteneriat ca urmare a solicitarilor clientilor si a beneficiilor oferite de Domenia Credit. Societatea are solutii de creditare pentru un public variat, produse personalizate, si o flexibilitate crescuta", a declarat Ramona Barbu, directorul executiv al DBSol Consulting.

DBSol Consulting este prezenta in 14 judete prin 18 puncte de lucru si francize DBSol. Bancile partenere ale DBSol sunt Raiffeisen Bank, Volksbank Romania, Banca Comerciala Romana, OTP Bank, CreditEurope Bank, UniCredit Tiriac, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Alpha Bank si Bancpost.

"DBSol Consulting este o firma dinamica, in continua dezvoltare la nivelul intregii tari, fapt ce va avea o influenta pozitiva si asupra portofoliului nostru de clienti", a spus Paul Panciu, directorul canalelor alternative de vanzari.

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric, controleaza 78% din capitalul Motoractive Leasing IFN (leasing auto si de echipamente) dupa o achizitie "la pachet" cu alte doua companii financiare, Estima Finance si Domenia Credit, finalizata in septembrie 2006.

Domenia Credit este in prezent cea mai mare institutie financiara nebancara specializata in credite ipotecare din Romania. Produsele companiei sunt distribuite prin intermediul unei retele de 30 de sucursale situate in 19 orase.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri