UPC Business, divizia de business a companiei UPC Romania, lanseaza serviciul IP VPN, o solutie de creare a retelelor virtuale private folosind tehnologia IP. Serviciul IP VPN permite companiilor sa conecteze la aceeasi retea propriile sedii, partenerii de afaceri, furnizorii, printr-o tehnologie flexibila si sigura.
Serviciile de tip IP VPN reduc costurile interconectarii filialelor, cresc productivitatea angajatilor, imbunatatesc comunicarea cu partenerii de afaceri si furnizorii si pastreaza in siguranta informatiile confidentiale. Noul serviciu lansat de UPC, permite utilizarea solutiilor CRM/ERP, aplicatiilor intranet, extranet, solutii de teleconferinta, partajare de fisiere, aplicatii web, aplicatii de backup si recuperare a datelor.

”Noua oferta VPN aduce un plus de calitate si securitate datorita tehnologiei MPLS (Multiprotocol Label Switching) pe care noi am reusit sa o implementam la nivelul intregii tari. Astfel, oferim o capacitate crescuta de transfer, bazandu-ne in acelasi timp pe echipamente performante. De asemenea, am construit modelul de pret pentru solutia VPN adaptandu-ne la ritmul de crestere si dezvoltare regionala a clientilor nostri”, declara Dinu Malacopol, director UPC Business.

Serviciul este in totalitate adaptabil nevoilor clientilor, UPC oferind solutii complete ce cuprind: transfer date cu latime de banda garantata, echipamente de acces oferite gratuit in custodie, echipamente VPN de rutare oferite spre inchiriere, setarea routerului potrivit nevoilor companiei, suport tehnic non-stop si monitorizare. Prin folosirea tehnologiei MPLS, transferul datelor intre locatiile clientilor se desfasoara rapid, sigur si securizat,

Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1.300.000 de clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 700 de milioane euro, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

UPC Business este divizia UPC dedicata solutiilor de comunicatii pentru companii si este prezenta la nivel european in 10 tari: Austria, Cehia, Elvetia, Irlanda, Olanda, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria. UPC Business ofera companiilor servicii complexe de comunicatii: acces internet, telefonie fixa, transfer de date, hosting, colocare si alte servicii cu valoare adaugata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri