Siemens Home and Office Communication Devices - SHOCD vizeaza o cifra de afaceri de patru milioane de euro pentru anul 2008 in Romania, fata de 1,7 milioane euro, valoare inregistrata anul trecut, a declarat reprezentantul de vanzari pentru Romania, Marius Toma.
In domeniul telefoniei fixe, Siemens a comercializat in Romania in perioada mai 2007 - mai 2008 aproximativ 250.000 de aparate. Principalul client catre care aceste dispozitive au fost vandute a fost operatorul de telefonie Romtelecom. In primele patru luni ale lui 2008, Siemens a comercializat un numar de 110.000 de aparate.

Cifra de afaceri a companiei se ridica la 1 miliard de euro la nivel global, aparatele comercializandu-se in 69 de tari. Productia dispozitivelor se realizeaza in doua tari, Germania si China.

Siemens Romania a avut in anul financiar 2007 o cifra de afaceri de 360 milioane euro, iar pentru anul 2008 estimeaza o crestere a acesteia.

In 2004, BenQ a preluat departamentul de telefonie mobila al grupului Siemens, iar cel de telefonie fixa a devenit de sine statator, reprezentand principalul obiectiv al grupului Siemens.

Grupul Siemens a fost fondat in urma cu 160 de ani se concentreaza pe domeniile informatii si comunicatii, automatizari si control, energie, transporturi, consultanta, medical si iluminat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri