Gecad Technologies, producatorul solutiilor profesionale de mesagerie electronica Axigen si Stimulus Software, compania ce dezvolta sistemul MailArchiva pentru arhivarea emailurilor, au incheiat un parteneriat pentru a oferi impreuna solutii integrate de mesagerie si arhivare pentru mediul business.

Solutia comuna Axigen Mail Server – MailArchiva asigura un nivel ridicat de securitate atat in timpul comunicarii prin email, cat si in timpul proceselor de arhivare a mesajelor.Solutia respecta standarde internationale precum cele stabilite prin Sarbanes Oxlez Act (SOX), Gramm-Leach Blilely Act (GLBA) si Freedom of Information Act (FOIA).

“Axigen Mail Server se potriveste perfect cu solutia noastra MailArchiva. Legislatia recenta referitoare la mesajele electronice a impus companiilor necesitatea de a arhiva mesajele pentru perioade de pana la sapte ani. Clientii nostri pot acum sa indeplineasca aceste cerinte si sa beneficieze totodata de avantajele unei platforme tehnologice de varf pentru comunicare electronica si ale unui sistem modern de arhivare a mesajelor”, a spus Jamie Band, CEO la Stimulus Software.

Castigator al premiului ServerWatch 2007 Product Excellence la categoria Servere de comunicare, Axigen Mail Server functioneaza in prezent pe cele mai folosite distributii de Linux si BSD, pe Solaris si arhitecturile Intel, PowerPC si SPARC.

Infiintata in anul 2001, Gecad Technologies SA, membra a Grupului Gecad, este dezvoltatorul Axigen, solutia de mesagerie electronica, ce asigura un mediu global de comunicare eficient si sigur pentru cresterea afacerilor furnizorilor de servicii si companiilor de toate dimensiunile.

In prezent, Axigen este reprezentat la nivel international de peste 140 de parteneri din 80 de tari si asigura traficul de email pentru mai mult de 10000 de companii cu 6 milioane de utilizatori finali.

Stimulus Software este o companie privata care produce si distribuie la nivel mondial MailArchiva, o tehnologie software de inalta calitate pentru arhivarea mesajelor de email si care se adreseaza companiilor de orice tip.

Obiectivul companiei este de a furniza solutii de arhivare inovatoare, eficiente si de incredere care sa satisfaca nevoile organizatiilor-client. Produsul de referinta al Stimulus Software, MailArchiva, este utilizat in prezent de peste 5.000 de companii la nivel mondial iar numarul lor este in crestere. MailArchiva este comercializata atat direct cat si prin intermediul unui canal international de distributie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Bittnet promite transferul in liga mare a bursei anul viitor