Germanos investeste 50.000 de euro in deschiderea celui de-al 10-lea magazin din judetul Constanta, in noul centru comercial City Park Mall, la sfarsitul lunii mai, au declarat reprezentanti ai companiei.

In judetul Constanta, Germanos detine noua magazine, din care sase in orasul Constanta si cate unul in Medgidia, Cernavoda si Mangalia. Sfarsitul lunii va aduce pentru Germanos deschiderea magazinului cu numarul 7 in orasul de la malul marii, in cadrul centrului comercial City Park.Prin inaugurarea acestei noi locatii, Germanos Romania ajunge la o retea de 220 de magazine la nivel national.

"Constanta reprezinta un punct important in planul investitional al Germanos Romania in anul 2008. Prin deschiderea acestui nou magazin la sfarsitul lunii mai vom atinge pragul de 220 de magazine, continuand astfel expansiunea in Romania.Acest magazin va prelua din traficul in crestere semnificativa din magazinele din Constanta. In primul trimestru din acest an am inregistrat, la nivelul magazinelor din oras, o crestere a traficului cu peste 77% fata de aceesi perioada a anului trecut”, a declarat directorul general al Germanos Romania, Dimitris Blatsios.

Reteaua de magazine Germanos este prezenta pe piata romaneasca de zece ani si cuprinde 220 de magazine la nivel national. Germanos, face parte din Cosmote Group si distribuie in exclusivitate produsele Cosmote.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Magazinele Germanos devin Telekom in urma unui proces de rebranding