Totalul investitiilor in retea, pentru judetul Dolj, se va ridica la 29 de milioane de euro pana la sfarsitul anului, pe masura ce alte proiecte de acoperire sunt finalizate.

Anul trecut, Cosmote a investit in Romania 201 milioane de euro pentru a asigura servicii de calitate unei baze de clienti in continua dezvoltare, investitiile in infrastructura retelei avand cea mai mare pondere.

Atat in judetul Dolj, cat si la nivel national, produsele si serviciile Cosmote sunt distribuite prin intermediul magazinelor Cosmote si ale partenerilor sai, precum Germanos, Romtelecom, Internity si alti dealeri independenti. Produsele si serviciile Cosmote sunt distribuite prin 16 magazine in Craiova si 26 de locatii in judetul Dolj.

Cosmote a castigat 2,4 milioane de noi clienti in 2007 si a incheiat anul trecut cu o baza de utilizatori de peste 3,6 milioane. Astfel, cota de piata Cosmote a crescut la 16% in numai doi ani de la lansarea operatiunilor in Romania. Veniturile totale ale Cosmote au crescut in 2007 cu peste 255,5%, ajungand la 155,6 milioane euro, fata de 43,8 milioane de euro in 2006.