NetCom a anuntat lansarea pe piata romaneasca a noii game de echipamente de networking Nortel, pentru Intreprinderi Mici si Mijocii (IMM).
Aceasta gama inglobeaza cea mai inalta tehnologie de acces, securitate si QoS (Quality of Service) la preturi accesibile chiar si pentru companiile mici.

Din aceasta gama fac parte: switch-uri (dispozitive care realizeaza conexiunea diferitelor segmente de retea), access point-uri(dispozitiv care realizeaza conexiuni wireless) si routere(dispozitiv hardware sau software care conecteaza doua sau mai multe retele de calculatoare), toate avand o platforma unica de administrare Business Element Manager prin care se poate configura si administra atat activele de retea, cat si centrala telefonica, oferind o interfata unica de setari atat pentru date cat si pentru voce.

Switch-urile din aceasta gama, denumite generic Business Ethernet Switch (BES), ofera conectivitate in functie de cerintele afacerii. Seria este compusa din BES50, BES100, BES200 si BES1000, patru tipuri de switchuri ce pot alcatui o retea de date performanta care sa raspunda necesitatilor de transfer rapid, densitate mare de porturi si cerintelor specifice aplicatiilor multiple.

Configurarea dispozitivelor se realizeaza automat prin capabilitatea de autoconfigurare, autodetectare a vitezei de transfer si cablarii folosite iar LED-urile (light-emitting diode, insemnand dioda emitatoare de lumina) intuitive semnalizeaza starea conexiunii si a echipamentului.

Setarile specifice de retea se realizeaza automat prin DHCP(Dynamic Host Configuration Protocol) sau configurari implicite de IP(Internet Protocol address), reducerea costurilor fiind posibila prin alimentarea prin cablu de date PoE (Power over Ethernet) a telefoanelor VoIP(Voice over Internet Protocol), punctelor de acces wireless si a camerelor video.

NetCom este principalul distribuitor de echipamente Nortel destinate segmentului intreprinderilor mici si mijlocii si unul din liderii pietei romanesti in furnizarea de echipamente de telecomunicatii.

Portofoliu de solutii Nortel este unul dintre cele mai complete din domeniu, pornind de la proiectarea, instalarea si lansarea de noi retele, pana la suport si managementul sistemelor existente, servind in acelasi timp companiilor de tip service provider si celor de tip enterprise, Nortel ofera solutii pentru retele de banda larga, acces la retele wireless, oricand si oriunde, telefonie IP, servicii multimedia si aplicatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri