Administratorul magazinului online ComenziPC.ro, compania Elka Systems, anunta mutarea distributiei in mediul online, avand in vedere avantajele pe care le ofera Internetul.

"Elka Systems va pune la dispozitia resell-erilor informatii personalizate in comparatie cu clientii end-user ai magazinului online. Resellerii vor putea vedea in timp real preturile la care pot achizitiona produsele, discount-ul aferent si vor beneficia de asistenta in orice moment. In plus, online-ul le ofera comoditatea de care au nevoie pentru ca isi gasesc toate informatiile de care au nevoie intr-un singur loc. Este unul din avantajele online-ului si este motivul pentru care am facut acest pas in conditiile in care multi retaileri continua sa ramana in lumea reala sau, mai mult, o parte din cei online migreaza catre offline", a declarat Dan Dumitrescu, director general Elka Systems.

Hotararea Elka Systems se refera la segmentul Business, respectiv la companiile care vand produse IT&C. Intreaga activitate se va desfasura prin intermediul magazinului online ComenziPC.ro, unde redistribuitorii isi vor putea crea conturi personalizate si pot accesa lista speciala de preturi.

"Mutarea distributiei in online inseamna ca toate operatiunile pe care le desfasuram in relatia cu distribuitorii nostri se vor face online. Distribuitorii sunt firme(de calculatoare) care cumpara produse de la noi pentru a le revinde" a precizat Dan Dumitrescu.

ComenziPC.ro este un magazin online cu profil IT specializat in vanzarea de calculatoare si este administrat de Elka Systems. Compania beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si are in acest moment peste 500 de distribuitori la nivel national.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Trump amenință să reglementeze sau să ”închidă” platforme precum Twitter
Setari Cookie-uri