Solutia Mobile Business de la Cisco si Nokia extinde capabilitatile telefonului Cisco Unified Internet Protocol (IP) la telefoanele inteligente Nokia Eseries in retele bazate pe arhitectura Cisco Unified Wireless Network pentru a oferi utilizatorilor experiente de comunicatii mobile neintrerupte in mediile de companie si in retelele celulare publice.

Cisco incepe sa instaleze telefoane inteligente Nokia Eseries pentru organizatiile sale de vanzari din Statele Unite, Europa si zona Asia-Pacific, in timp ce Nokia va incepe sa implementeze arhitectura Cisco Unified Wireless Network pentru birourile, laboratoarele si platformele de productie.

Actualmente, solutia Mobile Business de la Cisco si Nokia este implementata comercial la peste 100 de clienti – primaria orasului Biel (Elvetia), primaria orasului Maastricht (Olanda), Millipore (Statele Unite), Omicron (Austria), SESCAM (Spania), Tifco Hotels (Irlanda) si University of Arizona (Statele Unite). In plus, solutia combinata este in curs de testare in peste 600 de companii mari si IMM-uri.