Omnilogic este furnizor de software non-Microsoft si unul dintre cei mai puternici sustinatori si promotori au comunitatii open source din Romania.

Omnilogic a fost infiintata la sfarsitul anului 1992. De la inceput si pana in prezent, compania a initiat si a consolidat parteneriate strategice cu producatori precum: IBM, HP, Dell, SUN Microsystems, Cisco Systems, Nortel, Ericsson, SMC, RAD DataCom, Novell, Corel, Symantec, Lenovo, Lexmark, VMware sau Oracle.

Omnilogic si-a extins anul trecut, afacerile pe zona de servicii IT si dezvoltare de software, prin achizitia companiei Softnet Development&Consulting, cel mai puternic partener din Romania al companiei americane IBM.

I.R.I.S este unic distribuitor al produselor Apple Computer, Inc., in Romania si furnizor important de hardware, software si solutii integrate pentru clientii din domenii de creatie, afaceri si educatie. Compania este distribuitor autorizat al unor companii precum Adobe Systems, Inc. si Quark, Inc. si colaboreaza cu producatori de hardware si software, precum Palm, InFocus, LaCie, FileMaker, Belkin sua Griffin Technology .