Corporatiile din Romania aloca, anul acesta, peste 10 la suta din bugetul de training pentru e-learning, dublu fata de anul trecut, arata studii ale Intuitext, una dintre firmele ce ofera servicii de educatie prin intermediul internetului.
"Cel mai mare interes pentru acest gen de servicii vine din partea companiilor cu foarte multi angajati si, mai ales, a celor care au angajati in teritoriu. Bancile si firmele de telecomunicatii sunt primele care apeleaza la e-learning. Asta pentru ca se transmit, prin intermediul cursurilor pe calculator, informatii ce tin de procedura interna, de organizare sau protectia muncii, adica in principal acea cantitate imensa de cunostinte pe care un angajat trebuie sa le aiba, dar a caror asimilare este, in general, destul de plicticoasa. Prin metode verificate de mentinere a atentiei, aceste informatii ajung la un numar foarte mare de angajati, cu costuri nu foarte mari", a declarat Ioana Hartescu, product manager la Intuitext.

Pentru prezentarea informatiei, e-learning-ul foloseste animatia, experimentele virtuale, simularile 3D si metodele interactive.

In plus, managementul companiei poate apela la rapoarte si statistici despre cat de mult a fost accesat serviciul de educatie prin internet si care este nivelul de pregatire la care au ajuns angajatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri