Conform raportului OTE, Cosmote Romania si-a adaugat in baza de date 621.869 de abonati in primul trimestru al anului 2008, ajungand la un numar de 4.2 millioane abonati si o crestere de 128% comparativ cu anul trecut, iar 17% comparativ cu ultimul trimestru.

ARPU (average revenue per user) raportat pentru primul trimestru al 2008, a fost de 4.9 euro, continuand sa se schimbe datorita cresterii rapide a numarului de abonati, al veniturilor pe client si al produselor pre-paid, in conditiile dominarii pietii de catre cartelele SIM.

Veniturile pe client, in categoria produse post-paid sunt aproximativ de patru ori mai mari.Ca un rezultat al acestor tendinte, veniturile pentru produsele post-paid au crescut cu 143% comparativ cu anul trecut, iar veniturile din pre-paid cu 87%.

Cosmote Romania, parte a grupului Cosmote, s-a lansat pe piata romaneasca in decembrie 2005. Grupul Cosmote este prezent in tarile din sud-estul Europei, unde inregistreaza un numar total de peste 16.4 milioane utilizatori.