Furnizorul de solutii informatice Brinel Cluj-Napoca vrea pentru 2008 afaceri de 33 mil. euro

Furnizorul de solutii informatice Brinel Cluj-Napoca si-a propus pentru acest an o cifra de afaceri de peste 33 milioane euro, in crestere cu 32% fata de anul anterior, cand a raportat afaceri de 25 milioane euro.

"Daca pentru Brinel anul precedent s-a caracterizat prin investitii masive, mai ales in forta de munca, cat si prin intrarea pe segmente noi de piata cu produse noi, anul 2008 inseamna dezvoltare sustenabila si consolidarea pozitiei pe piata. Pana la finalul acestui an, Brinel prevede extinderea investitiilor cu circa doua milioane de euro", au spus oficialii companiei.

In primul trimestru, compania a inregistrat o crestere cu 37% a afacerilor, fata de intervalul similar din 2007, si estimeaza ca in primul semestru va realiza 45% din obiectivul privind cifra de afaceri pentru acest an.

"In cadrul industriei IT din Romania, judetul Cluj este probabil al doilea contribuitor. Nu ne referim la ceea ce consuma, ci la rezultate si investitii. Interesul pentru regiune este deja mult mai mare decat disponibilul de resurse calificate care sa permita cresterea. Daca vom atrage resurse calificate din alte zone, cresterea va fi accelerata, altfel se va domoli", a declarat presedintele grupului Brinel, Marcel Borodi.

Portofoliul companiei cuprinde peste 500 de clienti activi, firma fiind prezenta la nivel national prin patru sucursale proprii si o retea de 40 de parteneri.

Brinel a fost creata in anul 1991 si produce si implementeaza solutii la cheie, prin integrarea de software, hardware, echipamente de retea si comunicatii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri