Investitorul miliardar Carl Icahn a trimis o noua scrisoare conducerii Yahoo Inc. in care ii critica pe administratorii si directorii firmei ca nu si-au indeplinit planul de dezvoltare, aceasta fiind cea mai noua replica in atacul pe care investitorul il desfasoara asupra companiei de internet.

Icahn - care vrea sa-i inlocuiasca pe membrii conducerii Yahoo cu oamenii proprii, printre care se numara si el - si-a indreptat atacurile impotriva directorului executiv al Yahoo, Jerry Yang, declarand ca acesta nu a reusit sa gaseaca unui plan sustenabil de invingere a rivalilor, printre care se numara si Google Inc., potrivit NewsIn.

"In timp ce veniturile operationale ale Google au inregistrat cresteri anuale de 59% in ultimii doi ani, venitul Yahoo s-a micsorat cu 21%. Ce a facut conducerea in tot acest timp? Unde era marele lor plan? De ce ati permis Google sa va depaseasca?", i-a reprosat Icahn presedintelui Yahoo, Roy Bostock.
I
n urma cu o saptamana, Carl Icahn, declara ca doreste sa il inlocuiasca din functia de director executiv al Yahoo pe Jerry Yang, dupa ce actuala conducere a companiei nu a reusit sa incheie un acord in valoare de 47,5 miliarde dolari cu Microsoft.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si